2014. március 8., szombat

2014 tavaszi trendszínek


Tovább...

Március van, tavasz van! Nagyon ráértem ma délelőtt és bevetettem magam a gugli rejtelmeibe, hogy körül nézzek kicsit, hogy kb mik lesznek a divatszínek idén tavasszal a körmeinken. Mindegyikhez kerestem pár képet és néhány példát a népszerűbb márkák felhozatalából, a teljesség igénye nélkül :)



Pantone Color of the Year - Radiant Orchid



A Pantone minden évben kiadja az év színét és egy színskálát. Évről évre egyre nagyobb figyelem és befolyás tartozik ezekhez a kiválasztott színekhez, és nem csak a divat világában! Tavaly a smaragd, idén a ragyogó orchidea...Nálunk, hétköznapi embereknél, egyértelműen a tavalyi volt a sikeresebb. Ez az idei elég "meredekre" sikerült...a lilának annyi szép árnyalata van, erre ezt a rózsaszínes lilát kapjuk...nagyon keveseknek áll jól, sápaszt, öregít, nehéz párosítani más színekkel, könnyű melléfogni...Egyértelműen egy megosztó darab, vagy bevállalod a kockázatot mert tetszik, vagy nem. Azért a színskálán van pár szép árnyalat. Én szerintem ezt passzolom idén.

Néhány példa: China Glaze Purple Panic, Put a Bow On It, Drawn to You, Orly Frolic, Plum Noir, Essie DJ Play that Song, OPI A Grape Fit, Anti-Bleake, Color Club Ms Socialite, Zoya Paige, Sally Hansen Plum Power.



Baby Blue

A tavalyi menta trendet váltja a jeges kék vagy baba kék. Nem egy ritka szín, mindenki megtalálhatja a kedvenc márkájánál. Fehérrel, feketével, de önmagában is egész nyáron divatos lesz. Nekem ez most nagyon nem, nem tudom miért.

Néhány példa: sok Essie van, pl. Borrowed and Blue, Sag Harbor, China Glaze Bahamian Escape, Seaspray, For Audrey, Moody Blue, OPI What's with the Catitude, Sally Hansen Barracuda, Orly Gumdrop, Zoya Blu, Color Club Blue Light.



Pastels


Nincs tavasz pasztell nélkül, de idén a kicsit élénkebb virág színek fognak hódítani, színátmenetben és holo fedőlakkal hozhatunk egy kis változatosságot. Ez tipikusan az a trend, ami engem még mindig hidegen hagy.

Néhány példa: China Glaze City Flourish kollekció rögtön 12 színnel indít idén, IsaDora Sugar Nails Pastels 5 színnel, Barry M Gelly vonalán is vannak pasztell darabok, illetve ott a tavaszi kollekció tavalyról, Orly is kihozta a Hope and Freedom Fest kollekciót tavaly tavasszal, vagy az az előtti tavaszi Cool Romance kollekció, vagy akár a 2010-es Sweet kollekció, Essie háza táján is sok a választék, pl az idei tavaszi kollekció, természetesen az OPI is bővelkedik ilyen darabokban.



Pale nails



A természetes színek valamilyen formában mindig jelen vannak, sosem mennek ki a divatból. Tavaly a fehér és a szürke, idén a hússzínű, gyengébben fedő, sima krém verziók. Mintha nem is lenne kilakkozva a körmünk. A tökéletes nude lakk megtalálása legalább akkora mission, mint a tökéletes nude rúzsé. Én még nem találtam meg a tökéleteset, bár nem is használok annyi nude lakkot.

Néhány példa: Zoya Naturel kollekció nagyot szólt idén, az Essie pl Au Naturel, Sand Tropez,  és az OPI pl Did You Ear About Van Gogh?, Samoan Sand, Bubble Bath,  háza táján nagy a választék természetesen, Sally Hansen-nél is vannak szép számmal, pl  Almost Almond, Sheer Ecstasy, Mudslide, Wet Clay, Polished Pearl, Royal Blush. Vannak márkák, ahol teljes színskálával jelentkeznek, hogy könnyebben megtalálhassuk az igazit: Essence, Catrice, Lovely.


Képek forrása: Google

Szerintem nincs sok meglepetés és remélem ennek ellenére tetszett a blog első ilyen témájú bejegyzése!

Mit gondoltok az idei trend előrejelzésekről?

Mystyck

1 megjegyzés:

  1. Jelöltelek egy játékban :)
    http://mymoment24.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

    VálaszTörlés