2014. március 14., péntek

Models Own Velvet Goth Absinthe (bársony)


Tovább...

Még tavaly, az első Nailland-es rendelésemben volt ez a méregzöld gyönyörűség. Beszerezhetitek még a PinkPanda webshopban is.



A Models Own csavart kicsit a nagy textured trenden és a megszokottal ellentétben nem homok, hanem bársony finissel rukkolt elő. Öt színben érhetőek el ezek a drágaságok, az egyetlen bánatom, hogy csak ez az egy van jelenleg a készletemben :)

A kupakja plüssel borított, ami annyira helyes! Legszívesebben egész nap simizném! :) Fiókban tartom, igyekszem vigyázni rá, sajnos nagyon gyűjti a szöszt, amit le se lehet szedni. Nagyon jó húzásnak tartom ezt, gyakrabban csinálhatnának ilyet a cégek, nagyon feldobja az összképet! Fóliával borítva árulják őket, nehogy sérüljenek útközben.
Térjünk végre a lakkra is, nagyon sötét, majdnem fekete zselésebb alapban úsznak a különböző méretű ezüst és zöld glitterek. A sok glitter miatt az állaga elég nehéz lesz, csak feltologatni lehet a körmökre, még az ecsetet is összetapasztja kissé.




Kettő rétegben már tökéletes a fedés és nagyon hamar meg is száradt. Nem lesz teljesen matt, marad egy kis selyemfénye és még a gliterek is csillognak benne! A felülete nem érdes, de egyenetlen, hasonló tapintású, mint a matt lakkoké...szuper! Annyira imádom úgy ahogy van, annyira jó érzés volt viselni ezt a színt, tapizni a felszínét! :D Nagyon nagyon különleges lakkok ezek! Amit pedig még nem emeltem ki, az a tartóssága! Ha eddig azért szerette valaki a homok lakkokat, mert egy hétig is tökéletesek voltak, akkor ezt egyenesen imádni fogja! Minimum addig kitart a legvadabb házimunka mellett is! 



Több szuperlatívusz jelző nem jut hirtelen eszembe, de szerintem nem is kell. Beszél helyettem a rengeteg kép...tudom, ma kicsit túlzásokba estem, de hát na....így is vérzett a szívem a rengeteg kép kiszanálásakor. :D


Van Velvet Goth lakkotok? Szeretitek őket?
Szép hétvégét Nektek!

Mystyck

5 megjegyzés:

  1. hát ez a lakk tényleg gyönyörűséges :)
    Nagyon jól áll neked ez a szín :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi lányok! Olyan jó, hogy Nektek is tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. tetszik a blogod, ezért feliratkoztam:)

    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, ennek nagyok örülök!! Benézek hozzád :)

      Törlés