2014. június 20., péntek

Orly Mirror Mirror & Misslyn Feather Effect Top Coat



Tovább...

Ma két olyan márkáról lesz szó, amiket nagyon kedvelek, ehhez képest még egyszer sem szerepeltek a blogon, úgyhogy nézzük meg őket kicsit részletesebben.


Az első legyen az Orly. Ehhez a amerikai márkához több érdekesség is fűződik, többek között, hogy a teljes kiszerelés 18 milis, ami a legnagyobb a professzionálisok közt, valamint az egyedi fejlesztésű és védett gumírozott kupak, ami kellemesebb és sokkal stabilabb lakkozást biztosít. Legszívesebben egész nap ezt simizném :) Ami még fontos lehet, hogy a lakkok "3-Free"-k és "cruelty free"-k. A hosszú, enyhén kiszélesedő, rugalmas ecsettel kellemes a munka. Maga a szín, amit hoztam, a Mirror Mirror, a 2009-es, hat darabos kollekció része, amit a Once Upon A Time sorozat ihletett. A szín egy közép, enyhén kékes szürke. Nem ez a legjobb darabom tőlük, az állaga kicsit nehéz, és még a három réteg ellenére sem lett szép, egyenletes a végeredmény. Fragrance Direct oldalról rendeltem.


Térjünk is a Misslyn-re. A német márka célkitűzése, hogy elérhető áron kínáljon trendi sminkcuccokat a fiatal nőknek. Nálunk inkább közepes árfekvésű és a Müller-ekben szerezhető be. A párna formájú üveg 10 mili lakkot rejt, két golyócska segít, hogy le ne üljenek a szálas glitterek az aljára. Ha jól emlékszem ez a fehér tollas darab a tavalyi év vége körüli limitált volt, és a neve Feathery. Az állaga folyós, egy rétegben használtam.

Jöjjenek is a képek:







Mit gondoltok a mai lakkokról?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. ez a szürke lakk matt?
    én kedvelem az orly-t főleg a kupak miatt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg sima krém, gyakorlatilag a szín elnyeli és teljesen fénytelennek hat még fedőlakkal is.

      Törlés