2014. július 16., szerda

Essie Velvet Voyeur & Essence Only Purple Matters



Tovább...

Ebben a mostani "hol esik, hol nem" időben egy kicsit sötétebb manikűrre vágytam, a választásom pedig a lilára esett. Nagyon kritikusan állok ehhez a színhez, csak kevés árnyalata tetszik annyira, hogy meg is vegyem. Essie a honlapján a Velvet Voyeur-t "chocolate amethyst"-ként írja le. Napfényben egy mély, pirosas lila (royal purple) színt láthatunk. Gyönyörű, csodás, tudnám szeretni, de a nap többi részében inkább csokibarna hatást kelt. Számomra olyan elegánsan nőies most, nem olyan vampos, mint a legtöbb sötét szín. A minőségét viszont egy rossz szó sem érheti, kicsit krémesebb, mint a legtöbb Essie, már az első réteg is jól fed, de azért kell a második is, és tényleg hamar szárad.


Annak érdekében, hogy lilásabb irányba vigyem el a manit, az Essence egyik fedőlakkját, az Only Purple Matters-t választottam hozzá. Az alapja kékes-sötétlilás mikroglitterek, ebben úsznak a kicsit pinkes-lilás hatszögek. Két-három rétegben önmagában is fed, most egy rétegben használtam. Azért 3D Glitters, mert ha nem teszünk rá fedőlakkot, hasonlóan érdes lesz, mint egy enyhe homoklakk. Hamar szárad, a leszedése is csak kicsit küzdős.






Azoknak ajánlom, akik szeretnének egy visszafogottabb sötét lakkot, ami nem fekete. Összességében tetszik magamon és örülök, hogy megvettem, de ettől még továbbra is keresem a tökéletes lila lakkot.




Hogy tetszenek a mai lakkok? Megvan valamelyik?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az Essie lakk, a fedő pedig még látványosabbá teszi az összhatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Szerintem is sokkal jobbak így együtt, az essence talán túl sok is lenne egyedül :)

      Törlés