2014. július 23., szerda

NYC Rock Muse Smoky Top Coat Green Day



Tovább...

Mára egy újdonságot hoztam a NYC háza tájáról, a Rock Muse kollekció egyik Smokey Top Coat-ját, a Green Day-t. A honlapon megnézhetitek, hogy milyen színekben érhető még el.


 Az alap egy elég vizes fekete zselé, ebben úsznak az arany, zöld és kék színekben játszó apró, és a nagyobb zöld glitterek. Bár a körmökre a kék színből már semmi sem marad. Annyira jól néz ki! Imádom! :D Az alapnak kb semmi fedése, több rétegben sem, ezért egy réteg fekete fölé kentem, szintén egy rétegben. Híg állagú, mégis rengeteg glitter jutott a körmeimre, szépen belesimulnak, nem állnak ki. Gyönyörű, egyenletes, vizesen csillogó lett a végeredmény, ezért nem használtam fedőlakkot.










Mélységet ad a feketének, ettől pedig csak még feketébbnek tűnik. Messziről is egyértelmű, hogy nem egy sima fekete krémről van szó. Ja, és az eltávolítása is teljesen könnyű!

Csak szuperlatívuszokat tudok mondani róla most, ezért is lett ennyi kép :D Szerintem ez a legizgalmasabb az összes közül.



Szereted a hasonló fedőlakkokat? Megvan valamelyik?



Mystyck

5 megjegyzés:

  1. Köszi :) Sajnos hamar le kell csapni arra ami tetszik náluk, ha igaz az, hogy kivonulnak itthonról.

    VálaszTörlés
  2. Megvan :) Párom választotta a Müllerben, gyakrabban kellene használnom. Tényleg könnyű lemosni, ha egy rétegben használjuk, és pont elég is egy réteg.

    VálaszTörlés