2015. március 23., hétfő

Colour Alike 496



Tovább...

Ideje volt már, hogy élesben is bemutatkozzon az első Color Alike holo lakk, a 496-os zöldes teal. Rögtön bele is csapunk a közepébe, mert ez egy veszélyesen szép árnyalata a márkának!



 Hogy miért is olyan veszélyes? Mert annyira szép, és ráadásul még feltűnő is, hogy ha ezt viseled, aznap nem igazán fogsz másra nézni. :)


Kicsit nehezebb állaga van, de teljesen könnyű felkenni. Egy jó vastag, vagy kettő vékonyabb rétegben már fed, hamar szárad. A szórt holo hatás nagyon szép, könnyen felfedezhető, de persze természetes fényben ennél is jobban csillog.


 Ezt a gyümölcsillatot még mindig nem sikerült megszoknom. Egyszerre meglepő és kellemes. Még a Seche Vite szörnyű szaga sem nyomja el legalább fél napig.


A végére egy kis összehasonlítás, tudom, hogy nem dupe-ok, de nagyon nagy az árkülönbség közöttük. El tudom képzelni, hogy van aki szerint nem kötelező mindkettő.


ILNP Fall Semester és Color Alike 496. Egyértelmű, az ILNP több árnyalattal sötétebb. De maga a zöldes teal alap, az üveg szélén a liláskék fény, és a holo az mind-mind hasonló. Az ILNP még ugye az aranypelyhekkel "több", mint a "simán csak holo" Color Alike. Nem tudok igazán különbséget tenni magában a holozásban, a sötétebb szín és az arany egyszerűen más irányba viszik el az ILNP-t. Mintha egy nagytesó és egy kistesó lennének együtt.


Hogy tetszik a mai lakk? Megvan már valamelyik? Color Alike vagy inkább ILNP?



Mystyck

4 megjegyzés:

  1. A CA sokkal jobban tetszik, a világossága miatt. Mutatós szín, önmagában is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A teal-nek szerintem szinte minden árnyalata gyönyörű. Egyre jobban tetszik, pedig pár éve még kézzel-lábbal tiltakoztam minden ellen, ami zöld egy kicsit is.

      Törlés
  2. Ez a CA lakk tényleg egy csoda, ezt abszolút alátámasztom. És az ILNP lakk is gyönyörű. Jaj, én nem tudok dönteni. Szerintem mindkettő nagyon indokolt... Az ILNP-ben szeretem a kicsit fémes jellegét, ami olyan tipikusan ILNP-s, míg a CA lakkot nem sajnálom, így vele tök jó nyomdázni is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utólag mind a kettőt teljesen indokoltnak érzem megvenni, de talán az ILNP felé húzok jobban :)

      Törlés